Book an appointment with Beterinverhuur using Setmore
header beter in verhuur

OVER ONS

Over ons

Wij geloven dat je als woningeigenaar goed in staat bent om je eigen woning te presenteren en te promoten op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Een huurkandidaat is dan ook zo gevonden. 

Even een huurovereenkomst opstellen lijkt makkelijk en deze is via internet zo te downloaden. Echter uit ervaring weten wij dat 85% van de opgestelde huurovereenkomst fouten bevat die altijd in het nadeel van de verhuurder uitpakken.

Wist je bijvoorbeeld dat een huurovereenkomst waarin fouten staan, niet zonder tussenkomst van de rechtbank kan worden ontbonden? Een goed opgestelde huurovereenkomst is dus van groot belang!

Beterinverhuur kan je ondersteunen bij de afwikkeling van het verhuurdossier.

Op basis van onze opleiding, jarenlange ervaring in de verhuurmarkt en beschikbare tools, weten wij waar we op moeten letten en zorgen ervoor dat een huurder de juiste stukken aanlevert om een huurovereenkomst op te stellen die juridisch klopt. We werken altijd conform de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast is Beterinverhuur gecertificeerd door de Stichting VerhuurVeilig. Een keurmerk ter voorkoming van woonfraude. Onze werkwijze is  bovendien volledig AVG-proof

Kortom; op basis van onze expertise zorgen wij er altijd voor dat jij van ons een volledig juridisch waterdicht huurdossier krijgt met goed gescreende huurders. Beterinverhuur werkt altijd in jouw belang!

Wij staan dan ook voor

Kwaliteit

Transparantie

Loyaliteit

Duidelijkheid

Neem gerust contact op

Denk je erover na om voor dit stukje in je verhuurproces een verhuurmakelaar in te schakelen, maar heb je toch nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op dan kijken wij of we iets voor je kunnen betekenen. Je kan ons per e-mail bereiken via Info@beterinverhuur.nl of bericht ons direct via WhatsApp.