Book an appointment with Beterinverhuur using Setmore
header beter in verhuur

Verhuren

JE BENT HUISEIGENAAR EN JE WILT JE WONING ZELF VERHUREN

Je speelt al langere tijd met de gedachte om je woning niet te verkopen maar zelf te verhuren. Grote kans dat je hierin slaagt want de vraag naar huurwoningen is groot. Uiteraard wil je dat je woning in goede handen terecht komt en wil je zorgeloos verhuren.

De belangrijkste voorwaarden voor jou zijn:

  • Het vinden van een geschikte en betrouwbare huurder
  • Het ontvangen van probleemloze en tijdige huurbetalingen gedurende de huurperiode
  • Een tevreden huurder die weet waar die aan toe is
  • Afspraken die nauwkeurig en helder zijn vastgelegd
  • Het overleggen van een gedegen huurovereenkomst
  • Het in goede staat terugkrijgen van de woning, na beëindiging van de huurperiode

Doe het zelf met een beetje hulp

Het is voor jou als huiseigenaar heel eenvoudig om zelf je woning voor de verhuur aan te bieden. Voor het bekendmaken en de promotie van je beschikbare woning zijn diverse gespecialiseerde websites en social media platforms als Facebook en Marktplaats beschikbaar. Deze zorgen voor een groot bereik en brengen je als verhuurder gemakkelijk in contact met potentiële huurders. Lastiger is het, om uit de groep geïnteresseerden voor je woning, de juiste kandidaat huurder te kiezen.  Beterinverhuur kan je daarbij helpen en komt in beeld op het moment dat de kandidaat huurder geselecteerd moet worden en de contractuele afhandeling moet plaatsvinden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Als verhuurmakelaars behartigen wij je belangen en helpen wij je graag bij het succesvol verhuren van je woning. Je kunt bij ons terecht voor toetsing en deskundige screening van kandidaat huurders die je zelf aandraagt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de contractuele afhandeling op correcte en professionele wijze wordt uitgevoerd.

Neem gerust contact op

Denk je erover na om voor dit stukje in je verhuurproces een verhuurmakelaar in te schakelen, maar heb je toch nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op dan kijken wij of we iets voor je kunnen betekenen. Je kan ons per e-mail bereiken via Info@beterinverhuur.nl of bericht ons direct via WhatsApp.